Ezine.bg»Избрани Колекции»Застройка за Курбан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Застройка за Курбан

Застройка за Курбан

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за застройка за курбан в Ezine.bg.
Шилешки курбан с карантияШилешки курбан с карантия
Курбанът се сервира горещ. Добър апетит!...
Шилешка курбан чорба с пресечена застройкаШилешка курбан чорба с пресечена застройка
Поръсете готовата шилешка курбан чорба с нарязания на ситно магданоз и я поднесете....
Тайната на вкусната застройкаТайната на вкусната застройка
курбан чорба, за която съвсем умишлено се търси ефекта на „пресечената“ застройка, т.е. яйцето трябва да стои сякаш е на парцали....
Курбан чорбаКурбан чорба
6
Месото, нарязано на късчета, се вари в подсолена вода заедно с дребно нарязаните моркови и целина. Прибавят се нарязаният на ситно и задушен в мазнината...
Агнешки курбанАгнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Блатечки ще прави курбанБлатечки ще прави курбан
Асен Блатечки ще прави курбан тези дни, след като успя да се размине с удавяне и измръзване в рамките на един ден....
Класическа Курбан-чорбаКласическа Курбан-чорба
24
Застройте курбан-чорбата с разбитото яйце, което трябва да се пресече....
Телешка Курбан ЧорбаТелешка Курбан Чорба
Прибавям сол и черен пипер на вкус към курбан чорбата, оставям да ври на умерен огън за около 3 часа....
Агнешка курбан чорбаАгнешка курбан чорба
Вкусна и питателна курбан чорба - опитайте!...
Свинска Курбан ЧорбаСвинска Курбан Чорба
Вижте също как да си направите пилешка курбан чорба или класическата курбан чорба....
Застройка за мусакаЗастройка за мусака
16
С получената застройка залейте мусаката и запечете докато стегне и добие апетитен загар. Виж също как се прави най-вкусната заливка за мусака....
Застройка за супиЗастройка за супи
5
Гребва се черпак от горещата супа и внимателно се сипва при застройката, за да се темперират двете смеси....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 9
56
41
32
20
10
Дай твоята оценка: