Ezine.bg»Избрани Колекции»Класическа Курбан Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа Курбан Чорба

Класическа Курбан Чорба

Открий всички 12 авторски предложения за класическа курбан чорба в Ezine.bg.
Курбан чорба с овчи джоланКурбан чорба с овчи джолан
Месото и джоланът се посоляват и се сваряват. Пяната, която се образува при варенето, се маха. Когато месото е почти готово, се добавят зеленчуците...
Курбан чорба с овче месоКурбан чорба с овче месо
Месото се нарязва на парчета, залива се със студена вода и се оставя да се вари. Когато заври, се маха образувалата се пяна. Щом месото омекне...
Курбан чорба от ярешкоКурбан чорба от ярешко
Похлупете и варете на слаб огън курбан чорбата. След около 2 часа посолете и изключете огъня. Курбан чорбата от ярешко е готова....
Шилешка курбан чорба с пресечена застройкаШилешка курбан чорба с пресечена застройка
Поръсете готовата шилешка курбан чорба с нарязания на ситно магданоз и я поднесете....
Курбан чорба от пилешки дреболииКурбан чорба от пилешки дреболии
Сипете в чорбата разбитите яйца, като бъркате постоянно, за да се получат конци, прибавете дробчетата, сърцата и воденичките, свалете я от огъня и...
Курбан чорба за обредни празнициКурбан чорба за обредни празници
Наръсваме готовата курбан чорба за обредни празници с нарязания на дребно магданоз....
Курбан чорбаКурбан чорба
6
След 15 минути готовата чорба се поръсва със ситно нарязания магданоз, черния пипер и кимиона....
Курбан чорба от агнешко месо без дреболииКурбан чорба от агнешко месо без дреболии
Вкусна и лесна курбан чорба. Може да сервирате с малко оцет за вкус, но не е задължително....
Телешка Курбан ЧорбаТелешка Курбан Чорба
Прибавям сол и черен пипер на вкус към курбан чорбата, оставям да ври на умерен огън за около 3 часа....
Свинска Курбан ЧорбаСвинска Курбан Чорба
Финално поръсете свинския курбан със скълцан магданоз и е готов за поднасяне....
Агнешка курбан чорбаАгнешка курбан чорба
Вкусна и питателна курбан чорба - опитайте!...
Класическа Курбан-чорбаКласическа Курбан-чорба
19
Застройте курбан-чорбата с разбитото яйце, което трябва да се пресече....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: