Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Патешки Маншон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Почистете патешките маншони и ги накиснете в маринатата за птиче месо. След като са готови се сваряват и обезкостяват....

Поръсва се с подправките, нареждат се патешките маншони и другата част от зелето....

1

Вари се на слаб огън, като се долива с малко гореща вода, за да се избегне загарянето.
Патешките дреболии се поднасят с гарнитура по избор....

Измиваме и подсушаваме патешките гърди, посоляваме и поръсваме с черен пипер....

5

Разбъркайте добре и сложете сместа да се вари, непокрита за около от 20 минути. Разбърквайте от време на време....

През това време патешките дреболии се почистват и измиват добре. Сърцата трябва да се цепнат и да се извадят всички кръвоносни съдчета....

Сложете патешките шийки да се варят с 1, 5 л вода. Щом се посварят добавете нарязаните лук, морков и чушка....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
44
33
21
10
Дай твоята оценка: