Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Патешки Маншон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвим Патешки Маншон

Как да Сготвим Патешки Маншон

Открий всички 12 избрани предложения относно как да сготвим патешки маншон в Ezine.bg.
Патешки маншон с лукПатешки маншон с лук
Почистете патешките маншони и ги накиснете в маринатата за птиче месо. След като са готови се сваряват и обезкостяват....
Патешки маншони със зелеПатешки маншони със зеле
Поръсва се с подправките, нареждат се патешките маншони и другата част от зелето....
Ориз с патешки маншониОриз с патешки маншони
Поднасяме готовия ориз с патешки маншони, докато е още топъл....
Патешки руладиниПатешки руладини
Отстранете кожата от двете подготвени патешки магрета....
Патешки сърцаПатешки сърца
1
Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло....
Патешки езичетаПатешки езичета
Измийте патешките езичета и ги оставете да се отцедят от водата....
Сотирани патешки дреболииСотирани патешки дреболии
Вари се на слаб огън, като се долива с малко гореща вода, за да се избегне загарянето. Патешките дреболии се поднасят с гарнитура по избор....
Патешки гърди с цвеклоПатешки гърди с цвекло
Измиваме и подсушаваме патешките гърди, посоляваме и поръсваме с черен пипер....
Патешки воденички по селскиПатешки воденички по селски
5
Патешките воденички се почистват добре и се слагат да се сварят във вряща подсолена вода с 1/2 нарязана на едри парчета глава кромид....
Патешки гърди с нарПатешки гърди с нар
Разбъркайте добре и сложете сместа да се вари, непокрита за около от 20 минути. Разбърквайте от време на време....
Супа от патешки дреболииСупа от патешки дреболии
През това време патешките дреболии се почистват и измиват добре. Сърцата трябва да се цепнат и да се извадят всички кръвоносни съдчета....
Супа от патешки шийкиСупа от патешки шийки
Сложете патешките шийки да се варят с 1, 5 л вода. Щом се посварят добавете нарязаните лук, морков и чушка....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
44
33
21
10
Дай твоята оценка: