Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Патешки Маншон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвим Патешки Маншон

Как да Сготвим Патешки Маншон

Открий всички 12 избрани предложения относно как да сготвим патешки маншон в Ezine.bg.
Патешки маншон с лукПатешки маншон с лук
Почистете патешките маншони и ги накиснете в маринатата за птиче месо. След като са готови се сваряват и обезкостяват....
Патешки маншони със зелеПатешки маншони със зеле
Поръсва се с подправките, нареждат се патешките маншони и другата част от зелето....
Ориз с патешки маншониОриз с патешки маншони
Поднасяме готовия ориз с патешки маншони, докато е още топъл....
Патешки езичетаПатешки езичета
Измийте патешките езичета и ги оставете да се отцедят от водата....
Патешки сърцаПатешки сърца
1
Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло....
Патешки руладиниПатешки руладини
Отстранете кожата от двете подготвени патешки магрета....
Сотирани патешки дреболииСотирани патешки дреболии
Вари се на слаб огън, като се долива с малко гореща вода, за да се избегне загарянето. Патешките дреболии се поднасят с гарнитура по избор....
Камелия пуска патешко селфиКамелия пуска патешко селфи
Камелия е известна с провокациите си и за нея е истински експеримент да разбере дали хората ще я харесат с патешка муцунка....
Патешки гърди с цвеклоПатешки гърди с цвекло
Измиваме и подсушаваме патешките гърди, посоляваме и поръсваме с черен пипер....
Патешки джобчета с кашкавалПатешки джобчета с кашкавал
Начукваме патешките шницели, овкусяваме ги със сол и черен пипер и ги срязваме на две. Срязваме на две и листовете шунка....
Патешки гърди с нарПатешки гърди с нар
Премахнете кожата от патешките гърди с остър нож. Загрейте останалия зехтин в тиган и изпържете патешките гърди....
Ризото с патешки фенерРизото с патешки фенер
Патешките фенери се измиват добре и се слагат да врат в 3 и 1/2 литра вода. След това изваждаме месото и прецеждаме бульона....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
44
33
21
10
Дай твоята оценка: