Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Пилаф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилаф с гъби
Разбъркайте готовия пилаф и овкусете с още сол и пипер, ако е необходимо.
Остава ни само да се насладим на нашия пилаф с булгур....
Пилаф с фиде
Готовият пилаф се оставя да стои за около един час, после отваряме и сервираме като гарнитура за месо или хапваме така....
Пилаф с агнешко
Поднесете пилафа с агнешко с кисело мляко, разбито с няколко скилидки чукан чесън....
Пилаф с кайма
Изсипете сместа в огнеупорен съд, добавете още малко вода и запечете за малко пилафа във фурната. Поръсете с магданоза и сервирайте....
Пилаф с месоВарим около 5 минути, прибавяме лученото пюре и доваряваме, без да захлупваме съда.
Сервираме с ориза....
1
Здравословен пилаф с патладжан
Измиваме много добре ориза и го оставяме да се кисне в гореща вода за 1 час, след което го прецеждаме и го оставяме да съхне върху кърпа за още 30...
Турски пилаф с нахут
Намалете котлона на минимум, затворете с капак и без да бъркате пилафа, оставете да се изпари водата напълно....
Булгур пилаф с фиде
Булгур пилафът се оставя да къкри, без да се маха капакът около 20 минути, след което котлонът се изключва....
Веган пилаф с чушки
Добавете лютия сос, бульона и кимиона към вкусния пилаф. Оставете да ври на ниска степен с капак....
Пилаф по рибарски
Загрейте фурната на 180 градуса и печете пилафа около 30-40 минути или до готовност.
Пилафът по рибарски е много вкусен....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: