Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...

Покрийте го с кърпа и оставете за 20 минути, да се отпусне.
През това време си направете плънката....

4

Изпечете пататника във фурна с температура около 200 градуса за 25 минути, докато се зачерви....

В средата изсипваме плънката и прехлупваме корите, за да се получи затворен кръгъл пакет....

След като пататникът с кори и кайма е готов, оставяме леко да поизстине и тогава поднасяме....

Вземете форма, която да бъде подходяща за приготвяне на вкусния пататник. Намазнете я....

Разстелете сместа равномерно, загладете я и сложете вкусния пататник да се пече до златисто на 200 °C.
Поднесете го още топъл....

6
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: