Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...
Пататник в точена кора
Сложете пататника да се пече в предварително загрята фурна на 180 °C за около 40 минути....
Пататник с тиквичка и наденички
Изпечете пататника във фурна с температура около 200 градуса за 25 минути, докато се зачерви....
Пататник с кори и кайма
След като пататникът с кори и кайма е готов, оставяме леко да поизстине и тогава поднасяме....
Пататник с картофи и сирене
Намазваме отгоре приготвения пататник с малко олио и слагаме във фурната на 200 градуса.
Печем пататника с кори за баница 25 минути....
Пататник с печурки и яйца
Разстелете сместа равномерно, загладете я и сложете вкусния пататник да се пече до златисто на 200 °C.
Поднесете го още топъл....
Родопски пататник с овче сирене
Вземете форма, която да бъде подходяща за приготвяне на вкусния пататник. Намазнете я....
Родопски пататник с кисело млякоЩом се изпече пататника от долната страна, се обръща на капак, за да се намаже тавата с останалата част от маслото, и се запече от другата страна....
6
Лесен пататник на фурна
Сипете картофената смес за пататника и се разпределете равномерно.
Печете лесния пататник в загрята фурна на 220°С за около 30 минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: