Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Плете Плитка Рибена Кост на Бретон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Плете Плитка Рибена Кост на Бретон

Как се Плете Плитка Рибена Кост на Бретон

Разгледай всички 12 авторски предложения относно как се плете плитка рибена кост на бретон в Ezine.bg.
Как да си направим рибена костКак да си направим рибена кост
Сплитането на косата напомня обикновената плитка, но вместо с три кичура се плете с два....
Летен френски сладкиш Фар БретонЛетен френски сладкиш Фар Бретон
Отгоре изсипете тестото за плодовия сладкиш и го сложете да се пече в предварително загрята на 180 °C фурна до готовност....
Свински пържоли без костСвински пържоли без кост
Вратните пържоли се нарязват от цяло парче свински врат без кост, за да се нареждат с дебелина 1 см. Измиват се много добре....
Kак се сплита плитка?Kак се сплита плитка?
1
Плетенето на плитката се извършва последователно чрез размяна на кичурите. Първия и последния се сплитат на първа стъпка....
Прически с бретонПрически с бретон
С помощта на къс прав и гладък бретон над веждите лицето се удължава визуално....
Печена говежда пържола с костПечена говежда пържола с кост
Печената говежда пържола с кост е много вкусна. Добър апетит!...
Зарастване на счупена костЗарастване на счупена кост
3
Постепенно в тази тъкан се отлага костно вещество, наречено калус....
Счупване на петна костСчупване на петна кост
Освен всичко друго, петната кост може да се разцепи по дължина, довеждайки до разширение на костта....
Счупване на бедрената костСчупване на бедрената кост
Въвежда се метален пирон вътре в кухината на костта, а за захващане се ползват винтове, телове и други....
Свински врат с кост на фурнаСвински врат с кост на фурна
Свинският врат с кост на фурна е чуден!...
Свински гърди без кост на фурнаСвински гърди без кост на фурна
Свинските гърди без кост на фурна са готови....
Вратни пържоли с кост на фурнаВратни пържоли с кост на фурна
Поднесете вратните пържоли с кост на фурна с подходяща гарнитура....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: