Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сироп за Кадаиф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Сироп за Кадаиф

Как се Прави Сироп за Кадаиф

Разгледай всички 12 избрани предложения относно как се прави сироп за кадаиф в Ezine.bg.
Кадаиф с лимонКадаиф с лимон
Слагаме го да се пече в слаба фурна, докато добие златист цвят. След това веднага го заливаме със студения сироп....
Кадаиф с млякоКадаиф с мляко
3
Половината кадаиф се нарежда в намазана с масло тавичка и се поръсва със счуканите орехови ядки....
Кадаиф с орехови ядкиКадаиф с орехови ядки
Сладкишът се оставя да изстине и се залива с горещия сироп, приготвен от захарта, водата, ванилията и лимоновата киселина....
Сиропиран кадаиф с орехи и бисквитиСиропиран кадаиф с орехи и бисквити
Прибавете ванилията към сиропа, а малко преди да махнете от огъня, добавете маслото да се разтопи. Охладете сиропа и полейте кадаифа....
Екмек кадаиф с бадеми и шамфъстъкЕкмек кадаиф с бадеми и шамфъстък
Горещият кадаиф се залива със студен захарен сироп и се оставя за 12 часа, да се сиропира добре....
Турски кадаифТурски кадаиф
Сиропът ври около петнадесет минути, след което се отстранява от котлона. С него се залива изстиналия кадаиф....
Пържен кадаифПържен кадаиф
1
Пържи се до зачервяване. Всеки опържен кадаиф се потапя в горещ сироп, в който е сложен канела....
Млечен кадаифМлечен кадаиф
Още топъл се залива със сиропа от захарта, водата и прясното мляко. Залетият кадаиф се покрива и стои, докато сиропът попие в него....
Екмек кадаифЕкмек кадаиф
Оставя се да кипне и се използва за сиропиране на турския сладкиш. Отгоре се залива с млечния крем. По желание екмек Кадаиф се украсява с ядки....
Кадаиф със сметанаКадаиф със сметана
Нареденият кадаиф се пече до приятен загар. През това време пригответе гъст сироп от захарта и водата....
Класически Турски Бурма КадаифКласически Турски Бурма Кадаиф
Покрийте готовия кадаиф с фолио и с кърпа и оставете да си попие добре сиропа. Класическият Турски Бурма Кадаиф е готов....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
51
46
31
22
10
Дай твоята оценка: