Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пушена Скумрия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Почистете пушената скумрия от костите и кожата и сложете филето в блендер. Добавете сиренето и пасирайте за около минута....

След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в подходящи съдове на пушек от мокри стърготини....

Скумрията се почиства от костите и кожата. Залива се с прясното мляко, кипва се и се вари 5 минути на бавен огън.
Млякото се изхвърля....

Сваряваме картофите в подсолена вода и още топли ги обелваме. внимателно обезкостяваме пушената скумрия и отстраняваме кожата ѝ....

Пушената скумрия се почиства от кости и от кожата. Нарязва се на средно големи парчета и поставя на дъното на купа....

Покрива с плънка, приготвена от почистената и нарязана риба и нарязаните на ситно лук и праз.
Полива се с лимоновия сок....

Скумрията се почиства от кожата и костите и се нарязва на ситно. Добавя се лимоновият сок и солта и се разбърква....

Прибавя се скумрията, похлупва се и се държи още 4 мин. при 600 Вт.
Оставя се да престои 3 мин....

Поднасяме ястието Скумрия с плънка със свежа салата по избор.
Получават се уникални рулца от риба!...

Почистете скумрията, като за ястието използвайте само филета без кожа. Загрейте мазнина в дълбок съд, запържете накълцания лук и бекон....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: