Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сироп от бъз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Сироп от бъз

Как се Прави Сироп от бъз

Прегледай всички 12 авторски предложения за как се прави сироп от бъз в Ezine.bg.
Сироп от бъзСироп от бъз
6
Много приятен е, ако в момента на поднасянето се смеси с малинов или вишнев сироп....
Концентриран сироп от бъзКонцентриран сироп от бъз
Концентрираният сироп от бъз е готов....
Сироп от черен бъз в бурканиСироп от черен бъз в буркани
Това се случва в продължение на 40 дни. След като времето измине, прецедете и налейте сока от черен бъз в бутилки....
Сироп от бъз (концентрат за разреждане)Сироп от бъз (концентрат за разреждане)
Стерилизираният сироп от бъз може да се съхрани поне за 1 година....
Как се прави сироп за отхрачване?Как се прави сироп за отхрачване?
Продуктите се смесват, кипват се и се варят на бавен огън за около 15 минути, след което се прецеждат, а сиропът се пие три пъти дневно....
Сладко от бъзСладко от бъз
2
Сложете да се вари на умерен огън гъст захарен сироп, приготвен от захарта и 1 ч.ч. вода....
Нектар от бъзНектар от бъз
2
Измийте плодовете от бъз и отстранете дръжките им. Прибавете 1 литър вода и ги варете, докато омекнат....
Прави банички с яйца и сиренеПрави банички с яйца и сирене
Правите банички с яйца и сирене са много вкусни....
Сок от бял бъзСок от бял бъз
Набрани цветове от бял бъз се почистват от листа и дебели дръжки. В буркан се заливат с 1 литър и 200 мл вода....
Компот от черен бъзКомпот от черен бъз
След варене изчакайте съда с вода да се охлади. Извадете компотите и консумирайте за здраве и дълголетие. Компотът от черен бъз е чуден....
Домашна лимонада с бъзДомашна лимонада с бъз
В голяма кана се наливат водата и сокът от изстисканите лимони. Добавят се измитите цветове от бъз и листа от мента....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли. Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
54
42
33
21
10
Дай твоята оценка: