Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Царска Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Царска Туршия

Как се Прави Царска Туршия

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как се прави царска туршия в Ezine.bg.
Царска туршия с камбиЦарска туршия с камби
2
Затворете бурканите с царска туршия и след 3-4 дни изцедете сока и отново го сипете в бурканите....
Царска туршия на бабаЦарска туршия на баба
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни изпитани рецепти за туршия с карфиол, нашите пълнени камби със зеле и моркови или тази туршия за бърза...
Класическа царска туршия с аспиринКласическа царска туршия с аспирин
1
Може да приготвите и по-малко количество от класическата царска туршия с аспирин....
Царска туршия с люти чушкиЦарска туршия с люти чушки
Ако туршията се приготвя за бързо консумиране се залива с топла саламура. Ако е за консумация през зимата - със студена....
Царска туршия в буркани без аспиринЦарска туршия в буркани без аспирин
3
Царската туршия в буркани без аспирин е много вкусна - чудесно допълнение към всяка трапеза през зимата....
Царска туршия без варене по рецепта ЗвездевЦарска туршия без варене по рецепта Звездев
2
Заливат се с изстиналата саламура и бурканите се затварят. Туршията е готова за консумация, като се съхранява на студено....
Туршия от арпаджикТуршия от арпаджик
Затворете бурканите с туршията с капачки и ги оставете на хладно и сухо място....
Туршия от диняТуршия от диня
4
Добавят се аспирините, дафиновият лист и черния пипер. Бурканите се затварят и се оставят няколко дни на топло....
Туршия от тиквичкиТуршия от тиквички
1
Слагат се в голяма тенджера, посоляват се, заливат се с вода и се оставят да престоят 2 часа под капак....
Туршия от чесънТуршия от чесън
Оставете саламурата да се охлади и залейте чесъна и зелените подправки....
Туршия от лукчетаТуршия от лукчета
Лукчетата се обелват и се варят малко в подсолена вода. След това се изцеждат и се слагат в буркан....
Туршия от карфиолТуршия от карфиол
4
Туршията се затваря с капачки. Първите 7 дена бурканите се обръщат ежедневно, а след 10 дена е напълно готова за консумация....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: