Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Локумки с Кори
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Правят Локумки с Кори

Как се Правят Локумки с Кори

Открий всички 12 подбрани съвети относно как се правят локумки с кори в Ezine.bg.
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....
Бирени локумкиБирени локумки
Печете локумките на 180 градуса до порозовяване. Още докато са топли ги оваляйте в пудрата захар....
Kласически локумкиKласически локумки
В тавичка, която сме поставили хартия, подреждаме готовите локумки....
Маслени локумкиМаслени локумки
Поставяме в тавичка нашите локумки и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса....
Сиропирани локумкиСиропирани локумки
1
Оставете готовите локумки да изстинат много добре и ги напоете с горещ сироп, приготвен от водата, ванилената захар и меда, които се разтапят в съд...
Локумки с глюкозаЛокумки с глюкоза
Разрязваме кръстосано през средата, за да се получат триъгълници....
Страхотни маслени локумкиСтрахотни маслени локумки
След това напудрете локумките с пудра захар и сервирайте. Страхотните маслени локумки са готови....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли. Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Постни локумки с маяПостни локумки с мая
В средата на всяко слагаме малко локум и подреждаме локумки в тава, върху намазана с олио хартия за печене, на разстояние една от друга....
Локумки с парено тестоЛокумки с парено тесто
В тавичка покрита с хартия за печене, нареждаме готовите топчета локумки....
Пръхкави локумки с фантаПръхкави локумки с фанта
Тези локумки са сладки, с които можете да впечатлтие вашите гости!...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
52
40
32
21
10
Дай твоята оценка: