Ezine.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвим с Булгур
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Сготвим с Булгур

Какво да Сготвим с Булгур

Прегледай всички 12 авторски предложения относно какво да сготвим с булгур в Ezine.bg.
Булгур с доматиБулгур с домати
Във водата поставяме булгурът и варим до полу готово състояние. Задушаваме в маргарина керевизът и лукът, нарязани на кубчета....
Булгур с коприваБулгур с коприва
Вижте също как да си направите булгур с гъби или любимата яхния със спанак и булгур....
Булгур с гъбиБулгур с гъби
Ястието от булгур с гъби може да се хапва самостоятелно, но може да бъде и перфектна гарнитура за месо....
Булгур с манатаркиБулгур с манатарки
След като гъбите се задушат, сместа се прибавя към булгура и всичко се разбърква добре....
Булгур с тиквичкиБулгур с тиквички
Прибавяме измития булгур....
Здравословен булгур с гъбиЗдравословен булгур с гъби
Вижте също как да си направите кюфтенца с булгур и кайма или любимата салата Табуле с булгур....
Булгур с агнешко месоБулгур с агнешко месо
Месото се връща при булгура и оставяме за кратко да се смесят вкусовете. Изключваме, сервираме гозбата с нарязани листа джоджен....
Мляко с булгур и ванилияМляко с булгур и ванилия
Поръсете с канела и поднесете млякото с булгур и ванилия. Вижте също как да си направите мляко с ориз или любимото мляко с грис....
Пилаф с булгур и тофуПилаф с булгур и тофу
Течността трябва да бъде поета. Тофуто се разбърква със соевия сос в голяма купа. Добавя се булгурът и магданозът....
Булгур с праз и морковиБулгур с праз и моркови
Нарежете ситно праза и морковите и сложете да се запържат в сгорещеното олио в тиган, най-добре с незалепващо покритие....
Праз с булгур и морковиПраз с булгур и моркови
Като омекнат, добавете червения пипер, объркайте, долейте топла вода и варете заедно с булгура до увирането му....
Булгур с гъби и маслоБулгур с гъби и масло
Поставяме набъбналия булгур и подправките, както и бучката масло. Може да разредите ястието с водичка или зеленчуков бульон, за да не загори....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: