Ezine.bg»Избрани Колекции»Киш с Киселец
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Вкусен пролетен киш! Ако не обичате месо, може да приготвите и само киш със зелении, без да слагате шунка....

Изчистете, измийте и нарежете киселеца. Сложете да се свари в подсолена вода. Отцедете от течността киселеца и го прехвърлете в подходящ съд....

Вижте също как да си направите каша с лапад и киселец или любимата баница с киселец....

Прибавят се добре измитите киселец и лапад както са на листа, съдът се захлупва и всичко се оставя да се задушава, като от време на време се бърка...

2

Измийте киселеца.
Нарежете лука и магданоза на ситно и ги стрийте с малко сол....

Прибавя се ситно нарязаният киселец и се залива с разтопеното масло, посолява се и се разбърква....

Можете да добавите малко нарязана на дребно салата или маруля, за да намалите киселия му вкус....

10

2
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: