Ezine.bg»Избрани Колекции»Кисела Туршия в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Карфиолът се измива и се разделя на малки розички. Морковите се белят и се измиват. Камбите се измиват и почистват от семките, а зелените домати и...

2

1

7

2

Изпържете лука в зехтина, след което добавете нарязания лапад и задушавайте до омекване на зеленчуците, като от време на време разбърквате. Овкусете...

Цвеклото и ряпата се измиват, без да се белят. Нарязваме ги на кръгчета, дебели 5 мм.
Приготвяме саламура от вода и сол, без да варим.
Напръскваме...

Почистете скаридите. Загрейте в уок олиото и щом се сгорещи, добавете обелките от скаридите, лимоновата трева, джинджифила, чесъна, кориандъра и черен...

Краставиците се обелват и нарязват на ивички. Поръсват се със зехтин и джинджифил.
Преди поднасяне салатата се залива със оцета, в който е разтворена...

Извадете и сервирайте вашите пържените трицветни чушки със сладко-кисела заливка....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: