Ezine.bg»Избрани Колекции»Лесна Торта с Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесна Торта с Козунак

Лесна Торта с Козунак

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за лесна торта с козунак в Ezine.bg.
Торта от стар козунак и яйчен кремТорта от стар козунак и яйчен крем
1
Торта от стар козунак и мляко с количество козунак, каквото имате на момента и според вместимостта на вашата форма за торта....
Лесна торта ТопкаЛесна торта Топка
Поставяме тортата с рула в хладилника за около 2-3 часа, за да стегне. Вадим, обръщаме, поръсваме с шарени пръчици и можем да консумираме....
Лесна торта ПавловаЛесна торта Павлова
Вкусна и лесна торта Павлова!...
Козунак с какаоКозунак с какао
Слага се готовото тесто за козунак в тава, дъното на която обилно е намазано с масло и поръсено с брашно....
Козунак в тенджераКозунак в тенджера
2
Пробва се дали е готов козунакът, като се набоде с дървено шишче, да няма тесто по него....
Козунак с шафранКозунак с шафран
Млякото се загрява леко и се смесва с чаша и половина брашно. Добавя се маята и се оставя на топло, за да втаса. Жълтъците се бият със захарта...
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Сложете козунака в намаслена тава и го изчакайте да втаса /трябва да изпълни тавата наполовина/....
Козунак с лимонКозунак с лимон
Направете фитили, сплетете и завийте на охлюв козунака на конци. Сложете готовите козунаци в намазнени тави....
Козунак с фантаКозунак с фанта
Козунакът с фанта поднасяме на трапезата за Великден....
Бърза и лесна тортаБърза и лесна торта
9
Слага се маслото да се разтопи на котлона и след това се слагат последователно продуктите. Бисквитите се топят в млякото и се редят в тавичка...
Лесна торта с боровинкиЛесна торта с боровинки
Маслото се смесва със захарта и солта, добавя се яйцето и брашното и се замесва тесто. Прави се топка и се оставя на стайна температура за 1 час....
Датски козунак с ромДатски козунак с ром
Полейте изстиналия козунак със сока, смесен с рома. Разбийте сметаната, жълтъците и нишестето на водна баня....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: