Ezine.bg»Избрани Колекции»Лесно Реване с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно Реване с Грис

Лесно Реване с Грис

Разгледай всички 12 подбрани съвети за лесно реване с грис в Ezine.bg.
Арменско реване с грис и брашноАрменско реване с грис и брашно
Отгоре украсете арменското реване с грис и брашно с кокосови стърготини или друг избран от вас продукт (сметана, сладолед също е много подходящо)....
Реване с грис по турскиРеване с грис по турски
Реването с грис по турски е голяма вкусотия. Вижте също как да си направите арабско реване басбуса или опитайте и това турско реване....
Реване с грис от ХърватияРеване с грис от Хърватия
Разбиваме в купа яйцата със захарта и прибавяме брашното и гриса....
Гръцко реване с грисГръцко реване с грис
8
Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се изпече...
Млечно реване без грисМлечно реване без грис
Млечното реване с грис е готово....
Млечно реване с грисМлечно реване с грис
Приберете реването в хладилник и оставете да се напои за няколко часа. Млечното реване с грис е много вкусно....
Турско реване с грисТурско реване с грис
1
Оставете турското реване с грис да попие добре сиропа за около 3-4 часа....
Грис с ябълкиГрис с ябълки
1
Грисът с ябълки се поднася охладен....
Грис с карамелГрис с карамел
5
Сложете прясното мляко да заври, като прибавите захар, а след като кипне и гриса. Разсипете гриса в купички и залейте всяка с карамел....
Грис с ягодово сладкоГрис с ягодово сладко
В стъклени купи сипваме по 2 пълни с.л. грис, отгоре се залива с ягодово сладко и покриваме отново с грис....
Оризов грис с ябълкиОризов грис с ябълки
Щом поомекнат се слага и оризовият грис. Долива се млякото и се бърка старателно и непрестанно, тъй като има опасност да загори....
Халва от грис с орехиХалва от грис с орехи
В загрятото олио запържете до златисто гриса, залейте го с водата, добавете захарта и бъркайте, докато сместа започне да се отделя от съда, след което...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: