Ezine.bg»Избрани Колекции»Лучник по Добруджански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лучник по Добруджански

Лучник по Добруджански

Разгледай всички 12 избрани предложения относно лучник по добруджански в Ezine.bg.
Лучник по врачанскиЛучник по врачански
Забодете с вилица, оставете да си отпочине за 15 минути и изпечете лучника по врачански на 180 градуса за около 20-30 минути....
Лучник по врачанскиЛучник по врачански
5
Лучникът се пече в загряна фурна на 180 градуса, като се увеличава до 210 градуса до готовност....
Лучник по северняшкиЛучник по северняшки
4
Разточват се от тестото две кори, едната малко по-голяма....
Добруджанки с пълнозърнесто брашноДобруджанки с пълнозърнесто брашно
Излизат 6- 8 броя питки добруджанки в зависимост от големината им....
Бюрек по добруджанскиБюрек по добруджански
Бюрекът по добруджански е много вкусен....
Мекици по добруджанскиМекици по добруджански
2
От двойно пресятото брашно, разбитото яйце, солта и разбърканата в киселото мляко сода се омесва тесто. Замесеното тесто се поставя на топло място...
Яхния по добруджанскиЯхния по добруджански
5
Задушете в мазнината и малко вода ситно нарязаните лук и целина. Добавете нарязаните парчета пиперки, обелени и дребно нарязани домати, лютите...
Юнашки кебап по добруджанскиЮнашки кебап по добруджански
Към Юнашки кебап по добруджански можем да сервираме и оризова гарнитура. Кебапът е много вкусен и с гъби в масло....
Пържени чушки по добруджанскиПържени чушки по добруджански
Вече сме готови с всички компоненти за вкусните пържени чушки по добруджански....
Зелеви сарми по добруджанскиЗелеви сарми по добруджански
Поставяме гювеча със зелеви сарми по добруджански във фурната и печем за около час-час и половина....
Друсан кебап по добруджанскиДрусан кебап по добруджански
1
Месото се почиства и се измива в студена течаща вода, отцежда се и се нарязва на парченца. Парченцата месо се поставят в тенджера, заедно с кравето...
Супа топчета по добруджанскиСупа топчета по добруджански
3
Ситно нарязаният лук се омесва хубаво с каймата, смления черен пипер, ситно нарязания магданоз и една трета от ориза. От сместа се оформят кюфтенца...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: