Ezine.bg»Избрани Колекции»Мусака с Тиквички и Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Залейте мусаката и върнете във фурната, докато се запече до златисто.
Мусака с кайма и тиквички е много вкусна....

Залейте мусаката и печете още около 10-15 минути.
Мусаката с тиквички и кайма е готова....

Връща се във фурната и се допича, докато получи приятен загар мусаката от тиквички и кайма....

Запържвате лука и добавяте каймата , бъркате докато стане на гранулки. Добавяте зеленчуците и пържите до готовност....

Оризовата мусака с кайма и патладжан поднесете, поръсена с магданоз....

Изпържете до прозрачност в горещо олио ситно нарязания лук, добавете кайма и я пържете, докато стане на трохи....

Връщаме мусаката от тиквички с ориз и кайма отново да се пече до получаване на загар....

1

За плънката запържваме почистения и нарязан лук до прозрачност и прибавяме каймата, ситно нарязаните гъби, сол и черен пипер....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
55
43
30
21
10
Дай твоята оценка: