Ezine.bg»Избрани Колекции»Мусака от Тиквички и Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Запържете накълцания лук и ориза, след това долейте малко вода, за да набъбне, и накрая добавете ситно нарязаните домати и магданоз, черния пипер...

Добавя се оризът, размесва се с тиквичките и се наръсва черен пипер....

Печем мусаката с тиквички и ориз без заливка в зарята фурна около половин час....

Връщаме мусаката от тиквички с ориз и кайма отново да се пече до получаване на загар....

Разбъркайте и сипете върху мусаката. Допечете до получаването на приятен загар.
Кето мусаката с тиквички е готова....

Изпечената вегетарианска мусака може да се наръси с настърган кашкавал....

Печем мусаката още 20 минути на 250 градуса.
Сервирамемусаката с тиквички без месо поръсена с пресен копър....

Мусаката от тиквички, ориз и кайма се пече за около 20-25 минути на 180 градуса в средата на фурната....

Връща се във фурната и се допича, докато получи приятен загар мусаката от тиквички и кайма....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: