Ezine.bg»Избрани Колекции»Пасирана Лютеница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пасираме картофите, обелваме доматите и ги смиламе, а морковите сваряваме и пасираме.
Лука и чесъна сваряваме и смиламе....

Пържим лютеницата до хигиенизиране на продуктите. Сипваме в буркани, затваряме и стерилизираме за 30 минути....

Изпечете чушките, почистете от семето и дръжките и ги обелете.
Смелете ги в машинка и добавете към тях доматеното пюре, меда, загрятото олио,...

Когато лютеницата достигне до необходимата гъстота я свалете от огъня и напълнете в буркани. Стерилизирайте 20 минути....

Оставете лютеницата да поври още и тогава я сипете в бурканите, където сте сложили по няколко от чорбаджийските чушки....

3

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: