Ezine.bg»Избрани Колекции»Патешко Филенце на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сложете в малка тенджерка всички продукти без патешкото филе. Варете сместа на слаб огън за 5-7 минути....

В горещото олио пържете за 5 мин. нарязаното патешко месо и половината стрит чесън....

Пуешкото филе на тиган е готово. Сервираме с бяло вино и хапваме, докато е топло....

Това време е напълно достатъчно за нашите филета от сьомга на грил тиган....

Нарязваме гъбите на дребно и ги запържваме за 10 минути в зехтина в дълбок тиган....

Поръсете ориза с кайма с нарязания на ситно магданоз и сложете капак на тигана за 5-10 минути.
Сервирайте ориза на тиган с кайма топъл....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
55
41
33
21
10
Дай твоята оценка: