Ezine.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Джолан по Бански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свинският джолан се пече на 190-200 градуса до готовност, докато омекнат картофите и месото стане златистокафяво....

6

В глинен съд поставяме свински джолан заедно с нарязаните лук и картофи, скилидките чесън и виното.
Овкусяваме с черния пипер и солта....

Печен свински джолан с кожа можем да поднесем с печени картофки.
Вижте също как да си направите бавнопечен свински джолан в гювеч....

Измийте свинския джолан и го сложете в дълбока тенджерка. Залейте с подсолена вода, така че да го покрива....

Може да облеете печеното свинско със соса от време на време.
Поднесете печения свински джолан със зеленчуци с магданоз по желание....

Не пропускайте да си приготвите и вие печен свински джолан в йенска тенджера....

1

Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
42
30
22
10
Дай твоята оценка: