Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Джолан по Фламандски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан по фламандски
Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи....
Вафли по фламандски
Разбийте добре захарта заедно с маслото, което е предварително размекнато на стайна температура. Прибавете разбитите яйца, брашното и маята, разтворена...
Задушено по фламандски
Нарязват се средно ситно целината, празът, лукът, морковите и ряпата. Зелето се нарязва на тънки резени, а картофите на големи парчета.
Лукът...
Салата от червено зеле по фламандски
Можем да поднесем салата от червено зеле по фламандски за вегетарианско предястие.
Интересна салата от червено зеле!...
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Джолан по македонски
Натриваме свинските джолани със смес от сол, черен пипер, червен пипер и малко олио....
Джолан по немски
Бульонът се пасира и с него се полива свинският джолан на всеки петнайсет минути....
Свински джолан под фолио
Отгоре се поставят овкусените джолани.
Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
2
Рейтинг
3
Общо гласували: 5
50
42
31
22
10
Дай твоята оценка: