Ezine.bg»Избрани Колекции»Пита за Прощъпулник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пита за Прощъпулник

Пита за Прощъпулник

Прегледай всички 12 избрани предложения за пита за прощъпулник в Ezine.bg.
Пита за прощапулникПита за прощапулник
3
Брашното се пресява със содата и солта два пъти. Правим кладенче и в него изсипваме смес, която сме приготвили от разбитите кисело мляко, захар, едно...
Домашна питка за прощъпулникДомашна питка за прощъпулник
Домашната питка за прощъпулник е готова....
Как да направим прощъпулник за бебеКак да направим прощъпулник за бебе
Накрая обичаят прощъпулник завършва, когато детето избере първия предмет за прощъпулник от масата....
Защо пчелната пита е толкова полезна?Защо пчелната пита е толкова полезна?
Вреди от консумация на пчелна пита Пчелните пита и медът не са медицински лекарства....
ПитаПита
1
Пресяваме брашното и в него правим кладенче, където изсипваме останалите продукти. Доливаме хладка вода и замесваме тестото. Оставяме да престои,...
Великденска питаВеликденска пита
Маята се разбърква в топла вода със захарта и 2 .л. брашно на каша. Оставя се да бухне и с останалите продукти се замесва тесто. Втасва 40 минути...
Орехова питаОрехова пита
Жълтъците се разбиват със захарта до побеляване. Постепенно се прибавят брашното, след него ореховите ядки, содата, ванилията и накрая разбитите на...
Канелена питаКанелена пита
Печете 15-20 минути, докато питата се надигне и стане твърда на пипане....
Маслинова питаМаслинова пита
Разбиват се маслото, захарта, солта, 1 ч. л. от семената от копър и яйцето. Прибавя се брашното, бакпулвера и млякото. Омесва се меко тесто. Тестото...
Ябълкова питаЯбълкова пита
3
Веднага щом извадите готовата ябълкова пита, я намажете с масло и поръсете с галета и пудра захар....
Крем питаКрем пита
4
Крем питата се оставя да престои около 2 часа....
Млечна ПитаМлечна Пита
2
Студената пита заливаме с горещия сироп приготвен от прясното мляко, втората чаша захар и пакетчето ванилия. Да ви е сладко!...

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 7
51
41
33
22
10
Дай твоята оценка: