Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Задушени Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поднасяме готовите задушени зеленчуци в микровълнова с картофена салата и с печено месо....

1

1

В дълбок тиган загрейте олиото и задушете до омекване нарязания на едро лук и наситнения чесън....

Целината, морковът и празът се нарязват на ситно.
Заливат се с бульона, виното, поръсват се със сол и черен пипер и се задушават на бавен огън...

Добавете отстрани останалите задушени зеленчуци и печете ястието 20-25 мин. във фурна при 180 градуса....

Сервираме, като в чиния поставяме по парче от нашето телешко варено и част от ориз със зеленчуци....

Накрая задушените зеленчуци се овкусяват със сол, черен пипер и др. подправки по избор и се поднасят със сварен ориз....

В дълбока тенджера с олио го запържваме, а през това време нарязваме зеленчуците....

1

2

2
Рейтинг
3
Общо гласували: 5
50
42
31
22
10
Дай твоята оценка: