Ezine.bg»Избрани Колекции»Задушена Пъстърва на Патрашкова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушена пъстърва с шампанско
Задушава се в смес от шампанско и бульон, като се добавя солта, маслото и нарязаният на ситно лук. Броколите се сваряват....
Задушена пъстърва със сметанов сос в микровълнова
Вкусна задушена пъстърва със сметанов сос в микровълнова....
Леща задушена
Съдът се покрива с капак, разтърсва се и се задушава още десетина минути, като се добавя по малко от отварата....
Задушена сьомгаВ съд с капак се задушава заедно с нарязаният лук, оцета, виното и сметаната.
Рибата се изважда....
3
Задушена змиорка
Изпържената риба наръсете с брашно, добавете дафинов лист, бахар, черен пипер, ситно нарязания лук и нарязаните и измити гъби. задушете я на слаб...
Задушена патица
Тавичката се покрива плътно с хартия, ястието се задушава на слаб огън за 3 часа. 30 минути преди да е готова махнете хартията и запечете....
Задушена яребица
Яребицата се почиства и се пържи в масло. След като се изпържи се сипва 1 чаша вино, добавят се нарязаните лимонови парчета, моркови, керевизът, пащърнакът...
Задушена телешка пържола
Телешкото месо се реже на пържоли и се начукват. Посолени леко се запържват в маслото и се изваждат.
В същата мазнина се запържва и лукът, когато...
Задушена земна ябълка
Измиваме и обелваме земните ябълки. Нарязваме ги на едро. Заливаме ги с 1 с.л. лимонов сок, за да не потъмнеят.
Загряваме зехтина и в него запържваме...
Риба, задушена по волжки
Подредете готовата задушена риба върху плато, полейте със сместа, в която се е задушавала и украсете с клонки копър....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: