Ezine.bg»Избрани Колекции»Риба Аншоа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Аншоата се почиства по следния начин: С палеца и показалеца на лявата ръка се хваща тялото малко под главата, а със същите пръсти на другата ръка...

Овкусете с лимонов сок и сол, сервирайте с поръсен пармезан така приготвените спагети с аншоа и аспержи....

Маслините се изчистват от костилките и около тях се увива аншоата, като се прикрепя с клечки за зъби....

Изплакнете аншоата. След това я размачкайте заедно с маслото с помощта на вилица, до получаване на хомогенна смес....

Изпържете в горещия зехтин нарязания на полумесеци лук и наситнения чесън, докато станат прозрачни, добавете подсушените и накъсани на парчета филенца аншоа...

Започнете да ги нанизвате, като редувате чери домат, аншоа на рулце, маслина, чушка и пак риба....

Прибавете към плънката зехтина, счуканите ядки (без 4), настъргания кашкавал и две нарязани филета аншоа, подправете със сол и черен пипер и напълнете...

През това време смесвате маслините, магданоза, филетата аншоа,
чесъна и 1 с.л. от зехтина, подправете на вкус....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: