Ezine.bg»Избрани Колекции»Риба Лаврак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лаврак в майонеза
Сваряваме рибата в подсолена вода заедно с нарязания лук и моркови и оставяме да изстине във водата, след което поставяме в чиния и заливаме с майонезата...
Печен лаврак с гарнитура
Печете рибата около 20 минути, отвийте и увеличете градусите на 220. Печете още 10-тина минути.
Печеният лаврак с гарнитура е готов....
Лаврак на фурна
Почистения лаврак натъркайте с подправки отвън и отвътре.
В корема му сложете резени лимон, стръкчета розмарин....
Лаврак и ципура във фолио
Лавракът и ципурата се почистват, измиват и осоляват за 1 час. След това се измиват....
Лаврак в гювеч с бешамелов сос
Изсипваме соса върху рибата и върху него слагаме рендосания кашкавал.
Печем в предварително загрята фурна на 175 градуса до зачервяване....
Пържен лаврак с картофки и лук
Лавракът се почиства внимателно на течаща вода. Подсушава се и се нарязва на парчета....
Печен лаврак с картофи и домати
В средата поставете рибата.
Полейте лаврака с бяло вино и зехтин. Отново овкусете с черен пипер и зехтин. Завийте тавата с фолио....
Лаврак на фурна с картофи
Изпечете лаврака на 200 градуса за около 30 минути.
Готовият печен лаврак поднесете приготвената гарнитура за риба от печени зеленчуци....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: