Ezine.bg»Избрани Колекции»Сач от Пилешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сач от Пилешко Месо

Сач от Пилешко Месо

Разгледай всички 12 авторски предложения относно сач от пилешко месо в Ezine.bg.
Сач с пилешко месоСач с пилешко месо
4
След 30 секунди-1 минута махнете от котлона и поднесете пилешкия сач....
Крокети от пилешко месоКрокети от пилешко месо
1
Пилето се почиства добре. Сварява се в леко подсолена вода. Отделя се бялото месо. Накълцва се много ситно....
Салата от пилешко месоСалата от пилешко месо
Свареното пилешко месо нарязваме наситно. Гъбите отцедени също нарязани наситно. Краставичките на кубчета, целината на ситно....
Кюфтета от пилешко месоКюфтета от пилешко месо
Свареното месо смиламе в машинка за кайма, към него прибавяме хляба, който е предварително накиснат в прясното мляко и леко изтискан. Добавяме...
Палачинки с пилешко месоПалачинки с пилешко месо
В средата на всяка палачинка слагаме по малко от сместа и 1 супена лъжица от бульона получен от пилешкото месо....
Гювечета с пилешко месоГювечета с пилешко месо
2
Продуктите се нарязват на кубчета и се смесват с лютеницата и олиото в гювечето. Поръсва се с чубрицата и се разбърква. Отгоре се чуква яйцето, жълтъкът...
Тост с пилешко месоТост с пилешко месо
Смелете пилешкото месо, настържете чушките. Смесете получената кайма с яйцата, кимион и сол на вкус....
Салата от пилешко месоСалата от пилешко месо
Сварете в подсолена вода предварително почистените гъби, заедно с целината. Отцедете ги и ги нарежете ситно - на кубчета или ивички. Нарежете...
Дюли с пилешко месоДюли с пилешко месо
Измийте дюлите и ги бланширайте за няколко минути във вряла подсолена вода. С помощта на остър нож отрежете капаче при дръжката и издълбайте вътрешността...
Разядка с пилешко месоРазядка с пилешко месо
Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода. След като се сварят, се отстраняват кожата и кокалите. Месото се нарязва на ситни парченца....
Сач с пилешко и свинскоСач с пилешко и свинско
След това се маха капака или фолиото и сач с пилешко и свинско се пече още 1 час или до готовност на 200 °C....
Пилешко месо в бял сосПилешко месо в бял сос
Измиваме хубаво бялото пилешко месо (500 г) и нарязваме на порционни парчета. Лука (1 бр.) почистваме и настъргваме....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: