Ezine.bg»Избрани Колекции»Пастърма от Еленско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма от Еленско Месо

Пастърма от Еленско Месо

Прегледай всички 12 авторски предложения относно пастърма от еленско месо в Ezine.bg.
Пастърма от еленско месоПастърма от еленско месо
1
Окачете еленската пастърма на сухо и проветриво място. Рецептата е на старите майстори....
Еленско филеЕленско филе
1
Филетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина. След като се позапекат на...
Еленско със сметанов сосЕленско със сметанов сос
1
Запържвате стековете и лука в тиган с масло. Нарязвате лютите чушлета на шайби, като отстранявате семето и добавяте заедно с мащерката. Слагате...
Пастърма от СърнаПастърма от Сърна
Месото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа. След това всяко...
Сърна по ловджийскиСърна по ловджийски
4
Сърна по ловджийски - вкусно ястие с дивечово месо!...
Филе от сърнаФиле от сърна
2
Обезкостяваме месото и го нарязваме на малки бифтеци, начукваме, посоляваме, поръсваме черен пипер и натриваме с подправки. Изпържваме месото...
Хапки от сърнаХапки от сърна
4
Рибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват. Маслото се сгорещява в тиган и в него се...
ПастърмаПастърма
31
След 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
Печен бут от сърнаПечен бут от сърна
1
Вземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист....
Пълнен бут от сърнаПълнен бут от сърна
3
Отцедете еленския бут от маринатата и го преместете в голяма намазнена тава....
Домашна пастърмаДомашна пастърма
Нарязва се готовата пастърма тънко на филии. Чудесно домашно мезе за червено вино! Едно от най-вкусните сухи мезета!...
Говежда пастърмаГовежда пастърма
Закачаме пастърмата на студено място и оставяме да се изсушава....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
55
41
31
22
10
Дай твоята оценка: