Ezine.bg»Избрани Колекции»Пастърма от Еленско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма от Еленско Месо

Пастърма от Еленско Месо

Прегледай всички 12 авторски предложения относно пастърма от еленско месо в Ezine.bg.
Пастърма от еленско месоПастърма от еленско месо
1
След 24 часа намажете месото с кашица от счукан чесън и лют червен пипер. Окачете еленската пастърма на сухо и проветриво място....
Еленско филеЕленско филе
1
Филетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина. След като се позапекат на...
Еленско със сметанов сосЕленско със сметанов сос
1
Слагате в тигана и бульона, а след това и сметаната, слагате капак и задушавате докато месото стане готово. Накрая посолявате....
Пастърма от СърнаПастърма от Сърна
Месото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа....
Еленско със сини сливи в гювечЕленско със сини сливи в гювеч
Вижте как да си направите пастърма от еленско месо и разберете как да мариновате правилно дивеч....
Сърна по ловджийскиСърна по ловджийски
4
Сърна по ловджийски - вкусно ястие с дивечово месо!...
Филе от сърнаФиле от сърна
2
Подреждаме месото в продълговато блюдо....
Хапки от сърнаХапки от сърна
4
Рибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват. Маслото се сгорещява в тиган и в него се...
ПастърмаПастърма
31
След 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
Пълнен бут от сърнаПълнен бут от сърна
3
След това зашийте, а останалата плънка разпределете в тавата около месото....
Печен бут от сърнаПечен бут от сърна
1
Вземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист....
Пуешка пастърмаПуешка пастърма
Оставете пуешката пастърма да изсъхне за около седмица....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
55
41
31
22
10
Дай твоята оценка: