Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подлучен свински дроб по селски
Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....
Печен свински дроб по ергенски
Отгоре наредете нарязания на дебели около 2 см резени свински дроб, залейте с олиото, водата и виното....
Свински черен дроб по селскиГъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
4
Пържоли по ловджийски
Разпределяме готовите пържоли по ловджийски в отделни чинии и ги поднасяме с гарнитура от пържени картофи, вкусни задушени зеленчуци или салата според...
Заек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
3
Пуйка по ловджийскиБутчетата се наръсват с черен пипер и сол, пържат се в олио. Добавя се наситнен лук, запържва се, слага се бульон. Вари се 40 минути.
Добавят...
1
Заешко по ловджийскиПриготвя се марината от 1л. вода и 1 л. оцет. , прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: