Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подлучен свински дроб по селски
Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....
Печен свински дроб по ергенски
Отгоре наредете нарязания на дебели около 2 см резени свински дроб, залейте с олиото, водата и виното....
Свински черен дроб по селскиГъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
4
Телешко по ловджийски
Нарязваме месото на дребно, наситняваме лука, гъбите, морковите и целината.
Запържваме месото в сгорещеното олио и добавяме зеленчуците, без гъбите...
Пържоли по ловджийски
Разпределяме готовите пържоли по ловджийски в отделни чинии и ги поднасяме с гарнитура от пържени картофи, вкусни задушени зеленчуци или салата според...
Пиле по ловджийски
Няколко минути преди да свалите пилето по ловджийски от котлона, добавете нарязаните ситно кренвирши или друг колба....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: