Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Отцедете свинския мозък пане върху решетка с кухненска хартия отдолу и поднесете с резени лимони....

Сварените дроб и сърце се изваждат и се оставят да се изцедят, след което се нарязват на ситни парченца. Бульона се прецежда....

Отгоре наредете нарязания на дебели около 2 см резени свински дроб, залейте с олиото, водата и виното....

Ако посолите черния дроб преди пържене, то за краен резултат ще получите твърд свински черен дроб....

Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....

Запържва се до готовност на продуктите в пърженото свинско.
Вкусен свински дроб с лук и гъби!...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: