Ezine.bg»Избрани Колекции»Свинско Месо с лук на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Останалото масло разпределяме отгоре, поръсваме с галета и слагаме пълнения лук да се пече 15 минути в силна фурна....

Поставете тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете гювеча до готовност....

След десетина минути махаме клончето чубрица, отстраняваме нашето задушено свинско месо с праз лук и домати от огъня и накрая поръсваме със смления...

Лукът се надребнява и се задушава в същата мазнина, където е било месото....

Малко преди готовност на нашия гювеч със свинско, фолиото се маха....

Забождаме джоба с клечки за зъби, слагаме го в съд от йенско стъкло, поръсваме с розмарин, сипваме малко вода и печем около 1 час на умерена фурна...

Барбекю маринатата за свинско е идеална за сочни свински ребра или котлети, които могат да бъдат приготвени на грил или фурна....

Готовото свинско с боб се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Приятен апетит с тази гозба от боб на фурна с месо!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
43
33
20
10
Дай твоята оценка: