Ezine.bg»Избрани Колекции»Пържено Свинско с лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото се пържи, докато пърженото свинско с лук и моркови остане на мазнина....

Гарнирайте със салата от варени картофи и пресен лук, както и с резен лимон.
Пърженото свинско с лук по селски е готово....

Месото се връща в тигана, посолява се на вкус, разбърква се и пърженото свинско се поднася горещо.
Добър апетит!...

Щом лукът и месото хубаво омекнат и се сготвят, объркайте с всички подправки на вкус и снемете от котлона пърженото свинско с вино....

Запържете свинското месо (което предварително сте нарязали на малки свински хапки), и запържете първо без мазнина, а след това и в мазнина....

Загрейте фурната на 175 градуса и извадете свинското от маринатата, като запазите ½ ч.ч. от нея....

Загрейте олио и запържете месото и лука за няколко минути.
След това добавете виното и продължете да пържите, докато свинското стане готово....

За рецептата лук със свинско в тенджера свинското месо се нарязва на средно големи хапки и запържва в тенджера със загрято олио....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: