Ezine.bg»Избрани Колекции»Свинско с Камамбер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топен камамбер с червени боровинки
Камамбера се реже вертикално на 10 парчета, като се запазват две. Останалите се намазват със сместа от чесън....
Тортички от камамбер с плодов сос
Оформят се десерти, като се редуват резени камамбер и плодове, докато не се получат две малки тортички....
Свинско с камамбер
Сервирайте свинското с камамбер заляно със соса и с гарнитура от задушени зеленчуци. Може да поднесете соса отделно....
Най-добрите маринати за свинско месо
Тази марината е идеална за гриловане и печене на свинско месо, като свински котлети или филе....
Свинско печеноВзема се месо от бута. Запича се с мазнина, след което се посолява. Пече се докато се зачерви от всички страни, като постоянно се маже с мазнина....
3
Свинско рулоСвинското се поставя върху плот и с остър нож се реже на дължина, като се стремите да е с дебелина около 1, 5 см, като целта е да получите 1 голямо...
1
Свинско задушено
Нарязвате месото на по-едри парчета, посолявате го, поръсвате го с ким и го оставяте да престои 30 минути. Нарязвате сланината на парчета и ги слагате...
Шпиковано свинскоПоднесете порция от нарязаното шпиковано свинско филе, полято с няколко лъжици сос....
6
Задушено свинско
Взема се месо от предната част на прасето, измива се, подсушава се и се нарязва. Задушава се 80 мл. вода при затворен капак, за да се извлече мазнината...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: