Ezine.bg»Избрани Колекции»Сладкиш с Компот
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш с Компот

Сладкиш с Компот

Разгледай всички 12 авторски предложения относно сладкиш с компот в Ezine.bg.
Сиропиран сладкиш с компот от прасковиСиропиран сладкиш с компот от праскови
Заливаме топлия, но не горещ сладкиш със сока от компота и оставяме добре да попие. Обръщаме го и сервираме....
Компот в микровълноваКомпот в микровълнова
Компотът се поднася топъл или студен....
Компот от ябълкиКомпот от ябълки
След като компотът изстине, ябълките се разпределят в бурканите и се доливат със сиропа, прецеден по възможност....
Компот от пъпешКомпот от пъпеш
2
В компота не се налива вода, защото бурканите ще експлодират. Самият пъпеш си пуска сок....
Компот от дренкиКомпот от дренки
1
Дренките се измиват много добре. Нареждат се в буркани. Водата и захарта се смесват и кипват. С течността се напълват бурканите до ръба. Слагат...
Компот от джанкиКомпот от джанки
Измийте джанките и по желание има отстранете костилките. Може и да ги оставите цели. Напълнете бурканите с плодовете до около 2 пръста под ръба....
Компот от кайсииКомпот от кайсии
2
Измийте кайсиите, подсушете ги, разделете ги на половинки и махнете костилките. Напълнете бурканите с тях, като за буркан отиват към 1/2 кг. Сипете...
Компот от черешиКомпот от череши
2
Почистете черешите и ги отстранете от дръжките. Пригответе захарен сироп с водата и захар, достатъчна за броя на бурканите ви. Добавете към...
Компот от прасковиКомпот от праскови
2
По същия начин може да приготвите и компот от нектарини....
Компот от ягодиКомпот от ягоди
1
Добре измийте ягодите, като ги накиснете във вода и махнете дръжчиците. Напълнете бурканите с ягоди малко над половината, сипете по 4 с.л. захар...
Компот от вишниКомпот от вишни
2
Измийте добре вишните и ги разпределете в приготвените буркани. Плодът трябва да е около 3/4 от буркана. Сипете по 6 с.л. захар в буркан, по желание...
Компот от малиниКомпот от малини
1
Измийте малините и ги наредете плътно в буркани. Залейте ги с горещ сироп от вода и захарта и ги затворете с капачки. Стерилизират се 15 минути...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: