Ezine.bg»Избрани Колекции»Смес за Катми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Смес за Катми

Смес за Катми

Прегледай всички 12 авторски предложения за смес за катми в Ezine.bg.
Катми с ябълкиКатми с ябълки
Приготвяме катмите, като ги запържваме само от едната страна. Отделно приготвяме ябълкова плънка....
Катми с маяКатми с мая
Трябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....
Катми с млякоКатми с мляко
Изпечете катмите и от двете страни до порозовяване....
Катми на сачКатми на сач
Всяка готова катма се маже веднага с масло. Катмите на сач се поднасят със сладко, шоколад, мед, сирене, кашкавал......
Катми по ямболскиКатми по ямболски
Сипвайте по малко от тестото и печете катмите и от двете страни....
Катми с джоджен и сиренеКатми с джоджен и сирене
Печете катмите и от двете страни до готовност. Намазвате готовите катми с масло и ги подреждайте една върху друга....
Бабините катми с кисело млякоБабините катми с кисело мляко
Изпечете катмите и от двете страни. Поднесете със сладко по избор. Бабините катми с кисело мляко са готови....
Пухкави родопски катми с лимецПухкави родопски катми с лимец
Печете катмите по минута от всяка страна. Всяка готова катма намажете с масло. От това количество направих 8 броя....
Родопски катми с биволско млякоРодопски катми с биволско мляко
В тиган от него се изпичат 4 катми. Покриват се с биволско мляко и се завиват на руло, а после се режат на пънчета....
Катми с кисело мляко на сачКатми с кисело мляко на сач
Печете катмите от всички страни. Всяка една се намазва и от двете страни с масло. Редете ги една върху друга, за да се задушат....
Биди (катми) на сачБиди (катми) на сач
2
В зависимост от големината на сача преценете и количеството за всяка бида (катма)....
Бабините катми от едно времеБабините катми от едно време
2
В тази смес добавяме и активираната вече мая. Хубаво разбъркваме вече всички продукти и се започваме изпичането на традиционните катми....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
51
45
33
21
10
Дай твоята оценка: