Ezine.bg»Избрани Колекции»Сръбска Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сръбска Скара

Сръбска Скара

Открий всички 12 подбрани съвети за сръбска скара в Ezine.bg.
Сръбска плескавица на скараСръбска плескавица на скара
7
Оформят се големи кюфтета, които се намазняват добре с длани и се мятат на скарата да се изпекат равномерно от двете страни....
Скумрия на скара с чесънСкумрия на скара с чесън
Така приготвената скумрия се пече върху добре загрята скара - първо с кожата надолу, а когато филетата се изпекат от едната страна, се обръщат и от...
Пържоли на скара с маринатаПържоли на скара с марината
Смесете бялото вино, олиото, сос Уорчестър, лимоновия сок заедно с подправките. В съд с широко дъно наредете пържолите, оваляйте ги в маринатата...
Гъби на скара с маслоГъби на скара с масло
Гъбите се пекат на скара над тавичка за сока им или във фурна. Поднасят се със салата и маслини....
Сос за скара с кетчупСос за скара с кетчуп
Този сос е изключително подходящ за свинско месо на скара....
Гъби на скара с риганГъби на скара с риган
Пекат се по 2 минути от всяка страна на скарата и се сервират горещи....
Зеленчуци на скара с фетаЗеленчуци на скара с фета
Зеленчуците на скара с фета са много вкусни....
Риба на скара с орехов сосРиба на скара с орехов сос
Посолява се, поръсва се с черен пипер и се пече на умерено загрята скара. Готовата риба се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Ципура на скара с доматен сосЦипура на скара с доматен сос
Подправяме филето от ципура със сол и черен пипер, намазваме го обилно със зехтин и го слагаме да се пече на скарата....
Праскови на скара с малинов сосПраскови на скара с малинов сос
Прасковите се запичат на скара за 2 минути със срязаната част надолу. Обръщат се и се пекат още 4 минути....
Сьомга на скара с екзотична салатаСьомга на скара с екзотична салата
Лимоновият сок, виното, чесънът на прах, зехтинът (1/2 с.л.), солта и сусамовото брашно се разбиват до еднородна смес. С нея се мариноват котлетите...
Пилешки пържоли на скара с маринатаПилешки пържоли на скара с марината
1
Загрейте скара, намазнете реотаните и мятайте пилешките пържоли, леко отцедени, като ги обръщате, щом се запекат от едната страна....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: