Ezine.bg»Избрани Колекции»Чипс от Рози
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чипс от Рози

Чипс от Рози

Открий всички 12 избрани предложения относно чипс от рози в Ezine.bg.
Ликьор от розиЛикьор от рози
1
Листата от рози се измиват, подсушават се и се слагат в буркани. заливат се със спирт или ракия и се държат така 2-3 седмици....
Сироп от розиСироп от рози
1
Като започнат да се образуват малки мехурчета, прибавете измитите листенца от рози. Варете на тих огън още 10 минути....
Сладко от розиСладко от рози
Докато е още горещо разлейте сладкото от рози в бурканчета и ги затворете, след което ги приберете на тъмно място....
Празнични картофени розиПразнични картофени рози
1
Обелете картофите и ги нарежете на много тънки кръгове, като за чипс....
Ягодово сорбе с розиЯгодово сорбе с рози
Поднесете ягодовото сорбе с рози с листа мента и лайм....
Картофени рози с кренвиршиКартофени рози с кренвирши
Картофените рози с кренвирши са готови!...
Домашен карфиолен чипсДомашен карфиолен чипс
Може да подредите карфиоления чипс в чиния и да оставите да изстине. Домашния карфиолен чипс поднесете като бирено мезе....
Здравословен морковен чипсЗдравословен морковен чипс
Има начин да си приготвим чудесен чипс и без той да бъде пържен и напоен с много мазнини....
Цветен зеленчуков чипсЦветен зеленчуков чипс
Обелваме моркова и цвеклото, измиваме и подсушаваме патладжана и тиквичката. Нарязваме всички зеленчуци по дължина на много тънки филийки....
Чипс от тикваЧипс от тиква
1
Тиквата се нарязва на много тънки парченца - за целта може да се използва белачка за зеленчуци. Поръсва се със сол и червен пипер и се оставя...
Домашен пшеничен чипсДомашен пшеничен чипс
След това охладете платките и ги нарежете/натрошете на дребно чипса. По ваш вкус в тестото може да добавите подправки или семена по избор....
Домашен пикантен чипсДомашен пикантен чипс
Абсолютно всички подправки се омесват на едно място и се поставят в солница с големи отвори. Загрейте фурната до 180 градуса. На плот сложете...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: