Ezine.bg»Избрани Колекции»Ястия със Свинско Месо в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Когато е готово нашето печено свинско месо в гювеч, премахваме капака и препичаме....

Поставете тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете гювеча до готовност....

Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина....

Отгоре поставяме парченца краве масло и запичаме нашия тракийски гювеч с агнешко месо....

В тенджерата се налива вода до нивото на продуктите, похлупва се и гювечът се оставя да се готви на тих огън, като от време на време се разбърква....

Малко преди готовност на нашия гювеч със свинско, фолиото се маха....

Изключете фурната и оставете богатия гювеч вътре за половин час.
Гювечът с три вида месо и кисело зеле е готов....

Посоляваме месото, поръсваме го с черен пипер и ким и го пълним с приготвената смес....

Маринатите са неразделна част от приготвянето на вкусни и сочни ястия със свинско месо....

В гювече сложете нарязаните на парчета гъби, лук и домати и върху тях наредете нарязаното на дълго и запечено в маслото телешко бонфиле....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
42
33
21
10
Дай твоята оценка: