Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименИмам спешна нужда от пари
Няколко месеца нямахме много пари и не плащахме много сметките за ток в квартирата. Зимата сметките са просто непоносимо високи, но за съжаление днес хазяина дойде и ни даде срок 72 часа да ги платим, в противен случай трябва да напуснем квартирата. Времето е много кратко, а аз няма откъде да намеря пари, в същото време, ако ни изгони оставаме на улицата. Моля ви, посъветвайте ни какво да правим
АнонименПрепоръки за добър сервиз за телефони
Моля ви, препоръчайте ми читав сервиз за телефони в София, където да бъда сигурна,че ще ми поправят телефона, без да взимат здрави части и да ми слагат някакви счупени и подобни неща. Искам да са наистина коректни и да работят добре. Наслушала съм се и съм се нагледала на измамници.
АнонименСветът на нашите деца
Днес моето дете каза за първи път думичката "мама". Разплаках се от радост, нямате представа колко щастлива се почувствах. Това ме провокира да създам тази тема, в която да споделяме всички интересни и забавни моменти от живота на нашите деца. Споделете и вие вашите съкровенни моменти.
АнонименТърся бебешка количка за близнаци
Сестра ми наскоро роди близнаците си, станах леля и съм много радостна. Искам да купя за децата някакъв подарък, много се чудих какъв да бъде и реших да я попитам. Тя ми каза, че имат нужда от количка, някой може ли да ме посъветва откъде да купя хубава количка за близнаци?
АнонименТърся Индустриална врата. Помогнете!
С мъжа ми има автосервиз от 5 години. Когато го отворихме направихме цялостен, но е нужна постоянна поддръжка. Сега трябва да го боядисаме и да сменим вратите нанова, но когато отидох да видя във фирмата, от която преди си купихме вратите, тя беше фалирала. Сега нямам никаква идея откъде мога да поръчам. Някой, ако някой е компетентен по темата, ще бъде много хубаво, ако ми помогне.
АнонименТенденциите за есен-зима 2015
Здравейте, момичета! Нека всяка от нас да сподели как се подготвя за есента и зимата, какво мисли, че ще е модерно и на какво ще акцентира. Аз лично си купих едно дълго и стилно палто от Карамела Фешън и мисля тази зима да заложа главно на дрехи, които са по-елегантни и да заменя за известно време така наречените casual clothes. А вие?