Ezine.bg»Съвети»Какъв цвят коса отива на зелени очи?

Какъв цвят коса отива на зелени очи?

Какъв цвят коса отива на зелени очи?

Може да сме родени с руса или тъмна коса, но имаме възможността да я променим - благодарение на многобройните продукти за оцветяване на косата. Изборът на цвят също е безкраен. Но ако трябва да избираме цвят на косата според цвета на очите? Не винаги е лесно да разберете на кой оттенък да се спрете. Например при подбор на цвят на косата спрямо зелени очи.

Има няколко варианта за избор на боя, които са най-подходящи в случая. Ако имате зелени очи, съветваме ви да боядисате косата си в един от тях:

Коса в цвят златист кехлибар отива на зелените очи

Това е наситен и привличащ вниманието цвят, който прекрасно ще допълни въздействието на зеления цвят на очите ви. Може да изберете и някоя близка до златен кехлибар боя, но е важно да има оттенъци на мед, карамел или светло златно кафяво.

Коса в цвят шоколад подхожда на зеленооките

В прекрасно съчетание със зелени очи е и боя с топъл, земен шоколадов цвят. Ще постигнете една мека и приятна комбинация, която ще се отличава със своята хармоничност.

Червената коса подхожда на зелените очи

Препоръчваме да е с по-наситени оттенъци. Така ще постигнете един интересен контраст на червеното със зеленото. Резултатът е изключително въздействаща и предизвикателна комбинация.

Черната коса отива на зелени очи

Чисто черното е друг отличен избор на цвят на косата за хора със зелени очи. Това съчетание на цветове наистина въздейства и впечатлява - няма как да останете незабележими. Освен това черният цвят на косата ще направи кожата на лицето да изглежда по-бледа. Този ефект позволява да експериментирате повече, ако искате да постигнете по-специална визия. Изберете най-подходящия черен цвят за вас и бъдете неотразими!

Ако пък няма нужда да боядисвате косата си, тъй като по природа сте дарени с някой от тези цветове - то вие сте истински щастливци!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати