Как се правят тъмни кичури на руса коса?

Как се правят тъмни кичури на руса коса?
Снимка: ezine.bg

Кичурите придават раздвижен вид на косата, а правилно подбраните кичури придават индивидуалност и дълбочина. Всяка жена, дръзнала да си направи кичури в домашни условия, рискува да не получи точния нюанс, да стане твърде голям контраст или с други думи казано – да претърпи пълно фиаско. Какво трябва да знаем за тъмните кичури на руса коса?

Русата коса е изключително красива и ако решите да правите тъмни кичури върху нея трябва да бъдете много внимателни. Класическите кичури са тънки и дискретни, които едва се забелязват. Именно те внасят релеф в косата и ако са направени добре ще създадат приятното усещане за преливност.

Ако пък искате кичурите да се открояват, заложете на по-плътните кичури. По принцип за блондинките се препоръчват светло русите кичури. Ако заложите на плътни кичури върху русата коса рискувате да се превърнете в брюнетка, която има руси кичури, а не блондинка, която е с по-тъмни кичури. Заложете на тънките кичури и не избирайте твърде тъмен цвят. Всичко зависи от нюанса на русото, но най-добре изберете по-кафяви и топли нюанси.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати