Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: След раздялата нищо не беше същотопреди 7 годиниЗдравейте на всички дами от форума! Пише ви един доста объркан млад "мъж" на 24 който търси съвет. Ще гледам да съкратя максимално историята за да може да е по лесно. Имах връзка с момиче от близо 3 години като живеехме заедно от самото начало, като се разделихме доста неочаквано за мен. Тя пожела да си дадем почивка от 2 седмици, което време за всеки е ясно че е отлагане на раздялата колкото и надежди да има човек.

    След тази ПАУЗА така да го наречем на връзката си естествено се разделихме имах такова усещане и затова не го приех толкова тежко. Мина месец след което тя пожела да вечеряме и поради чувствата ми се събрахме отново което може би беше грешка. Бяхме заедно месец и малко но нещата не бяха така както преди имаше едно одръпване и от двете страни. Тя не беше сигурна в чувствата си дали ме обича дали не и просто бяхме е така заедно колкото да не сме сами май май.

    Разбрах че е подържала връзка с някакво момче и се почуствах адски тъпо след като тя твърдеше че не е подържала връзка с никой и реших да се разделим този път аз. Сега ми е по леко след като знам че не съм в напрежение дали ще сме заедно дали не .... но не излиза от главата ми Дали да се мъча да я забравя или ако мисля че тя е голямата ми любов дали да изчакам един стабилен период от време в който да си взема живота в ръце да обърна внимани на себе си като през това време всеки си е поел по своят път и тогава да я потърся отново като приятели пък тогава да видим дали ще има някаква тръпка. Благодаря Ви предварително на всички!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 7 години