Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Приятеля ми иска да се разделимпреди 6 месецаЗдравейте! Приятеля ми иска да се разделим той е на 29, а аз съм на 22 и сме заедно от 1 година и 6 месеца. Заплашва ме да се разделим,защото не му се занимава със моите глупости така каза той. Той на скоро се премести в София при една двойка и аз реално много не съм съгласна.

    Често му се обаждам,а той много много рядко той ми се е обаждал пръв или ми е писал. Има бая проблеми на главата си плюс здравето на майка си и аз му споделям какво мисля, че на тях повече им обръща внимание отношението не ми харесва как е като е при тях, а като е тука при мене съвсем друго, не иска често да му се обаждам.

    Казва че много го тормозя. Разбрах ме се предната вечер да ми се обади или да ми пише като е пристигнал в София накрая му се обадих аз в 8:30 сутринта и карам се и питам защо поне не е писал и много му се обаждах по телефона и по социалните мрежи чак ме заплашва, че ще ме блокира дълго време ако така доста често му се обаждам прекалих ама се изнервих като ме игнорира нарочно и той казва че само глупости говоря и че няма намерение да ми обръща внимание на глупостите ми.

    Заплашва ме, че ще се разделим и казва, че той е свикнал да бъда сам и не му е проблем да се разделим не за първи път ми го казва и казва, че до гуша ми идва всичко и не знам какво да правя вече
    Моля ви помогнете ми
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 6 месеца