Ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Трябва ли да го пусна да си отиде от мен, за да бъде щастлив?преди 4 годиниЗдравейте ! Понеже не знам къде другаде да пиша реших да бъде тук . След поредната драма ,на която аз съм инициатор ,както винаги .. съм обляна в сълзи и сополи и размисли . Аз съм момиче на 20години ,приятелят ми е на 22години . Бих казала ,че връзката ни е стабилна ,почти три години сме заедно ,но аз не съм стабилната .. Защо го казвам?

    Защото съм първо зодия скорпион и второ през последните няколко месеца разбрах ,че психически съм рухнала .. поради проблеми в миналото и ето ,че днес се отразява ,както на здравето ми ,така и на човека ,когото обичам . Ядосвам се от най - малкото ,избухвам ,осъзнавам какво и как го правя ,все едно дяволчетата излизат .. но не е нормално !

    И въпреки това не мога да се владея ,наранявам го .. Моята вегетативна нервна система е рухнала тотално ,това остановихме след поредица от лекари и здравни заведения , поради този факт получавам редица здравословни проблеми ,но това не е От значение в тази тема . От значение е връзката ми . Както казах връзката ни е стабилна ,обичаме се ,щастливи сме ,живеем заедно ,имаме куче и като цяло добър живот .

    През последната година забелязвам ,че се караме единствено на тема пари .. това може би е едно . Другото е ,че аз съм вманиачена в него .. не мога без него ,буквално . На мен не ми се харесва факта ,че той трябва да излиза с приятели ,да ходи насам натам .. просто се побърквам . И когато сме се разбрали за определено нещо аз излизам виновната ,защото той не го е спазил ,а аз съм прекалено вманиачена ,че да искам той да е постоянно с мен.

    От седмица насам всяка вечер се караме ,поради факта ,че започна да кара само нощтни смени и се забърка в някаква козметична щуротия от вида на Ейвън и Орифлейм (няма да споменавам фирмата) ,ще кажа ,че за мен те му пълнят главата с глупости и се опитват да го вкарат още по - навътре с едничката цел - те да печелят пари на негов гръб ,а той наивно вярва и се надява . Аз се опитвам да му обясня ,да му кажа ,да му покажа ,че това не е така ,както му го обясняват ,но той си знае неговото . Как да обясня ,че лесни пари няма?

    Сега се скарахме ,защото отиде на семинар ,докато аз бях на работа и каза ,че ще се върне, докато смяната ми свърши за да имаме време да се видим преди да отиде на работа ,но той се прибра с два часа закъснение за 30минути и отиде на работа . Била съм го държала “под чехъл” и всичките 40човека присъстващи на “семинара” разбрали, че той е под чехъл . Да ,може би наистина искам прекалено много внимание от него и време с него ,но аз имам нужда психически от него ,а той мисля ,че не го разбира . Според него на мен ми няма нищо психически и аз искам само да го камандвам .. не е така ,не искам да го команда ,просто искам не повече време с него ,а то да бъде по - специално ,по - любовно и драго .

    Но той не го приема така . Сигурно го задушавам ,каза ми че не е щастлив така ,но и аз не съм щастлива ,когато ми говори такива неща и бяга от онези малките мигове и моменти . От нещата ,които наистина правят един човек щастлив . Не оправдавам себе си в никакъв случай ,но и него не го разбирам . Ти ,ако обичаш един човек ще искаш на него да му е добре ,аз искам на него да му е добре и правя всичко възможно ,давам доста от себе си ,освен това с излизането и ходето на такива места (не ходя с него ,защото както казах ,не одобрявам тази козметична простотия ,която една бабичка буквално му промива мозъка ). Всичките ни двойки приятели освен ,че излизаме само по двойки си стоят само вкъщи едни с други и не търсят варианти да излизат по отделно.

    След семинара днес каза ,’че ще продължава да се занимава ,а вчера тъкмо бяхме стигнали до някакъв напредък ,че всичкото това е измислена схема и каза ,че ще си даде само месец време . Е да ама не . Не и след днешния семинар .. пак се започна с хилядите глупости и съответно се скарахме .. пак трябва да провежда някави си срещи и то в присъствието на тази баба ментор .. ако знаете тя колко е противна и нагла .. не я искам тая жена бе ,не искам жените и момичетата ,с които иска да се среща заради тези продукти с идеята ,че ще прави пари. Аз ли не разбирам или той ?

    Според мен аз получавам времето му ,но не и вниманието ,от което реално се нуждае едно момиче . Според него ,аз получавам прекалено много и от двете и той има нужда от свобода ,която не му давам. А това е така ,защото не подбира хората , с които общува . Не знам хора какво да правя . Аз наистина го обичам ,знам,че и той ме обича . Освен тези глупости всичко ни е наред . Дори повече от наред . Но тази свобода ,която той иска натъжава мен ,а вниманието и времето ,което аз му “крада” натъжава него .

    И не знам .. в главата ми дойдоха мисли как той трябва да бъде щастлив . И дали аз трябва да го пусна да си отида от мен ,за да бъде щастлив ,с риск и двамата да загубим щастието ? Знам ,че сме малки и това го има като вариант ,но един ден през лятото той хвана ръката ми и ми каза : “Чувам от много мои приятели ,че са имали връзка като нашата и са се разделили и съжаляват за това ,аз не искам ние да се разделяме никога .” .. и така ми разтопи вече влюбеното сърце. Подяволите ,това ли е любовта ,да се натъжавам е без да искаме ,да правим компромиси за сметката на туга на единия и щастието на другия ?

    След тези три години на щастие и любов аз не искам друг и не бих могла да си представя света ми без него ,защото той е моя свят .