Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетно разкрасяване
За свеж тен на лицето и пролетно разкрасяване залейте една супена лъжица лайка с една чаша вряла вода и оставете да изстине. Потопете дебела хавлиена кърпа в отварата и оставете върху лицето си три минути....
Пролетно агнешко
Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне.
През това време нарязваме морковите, лука и чесъна на ситно. Запържваме ги в сгорещено олио.
Добавяме червения...
Пролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца дебели 1 см, картофите на кубчета.
Месото се измива и се подсушава...
Пролетно Зелено Смути
Листата от свежата маруля (200 г) се измиват старателно и се отцеждат.
Накъсват се на едри парчета и се поставят в блендер заедно със солта, нарязаната ябълка и зехтина (1 с.л.).
По желание към полезното смути се прибавя...
Пролетно зелено пюре
Сварете копривата, лапада, спанака, киселеца и лободата, отцедете ги и ги нарежете много ситно.
Прибавете запърженото до златисто в половината масло брашно, разредете с отварата, подправете със ситно нарязаните пера от...
Салата Пролетно пречистване
Измийте и нарежете спанака.
Обелете морковите и цвеклото и ги настържете.
Овкусете със зехтин, хималайска сол и сокът от един лимон.
Поръсете с микса от семена и сервирайте....
Питка пролетно цветеБрашното се размесва със сухата мая и заедно с топлото мляко и другите съставки се омесва средно меко тесто. Тестото се поставя на топло, покрито с кърпа да отпочине за 20 минути. След това се размесва леко на набрашнен плот...
1
Питка Пролетно слънце
Маята се разтваря в хладката вода със захарта и оставяме да шупне. Разбиват се яйцата в купа, като се отделя един жълтък, той е за намазване.
В средата на пресято брашно сипваме топло прясно мляко, активираната мая, разбити...
Кекс Пролетно настроение
Поръсих и малко захарни пръчици кекса Пролетно настроение.
При липса на готов айсинг може да си направите глазура, като към добре разбит белтък добавите пудра захар до получаване на необходимата гъстота....
Пролетно руло Ина
Картофите се варят с кората, белят се и се мачкат. Оставят се да се охладят.
Нарязват се тиквичките на кубчета и се запържват в горещо олио. Подправят се със сол и черен пипер на вкус. След като се отстранят от огъня,...
Пролетно ароматно пиле
Почистете и нарежете магданоза, копъра, чесъна, моркова и лука. От връзката джоджен се вземат само листата и се нарязват.
Всичко се слага в дълбока тенджера, прибавят се сол, олио, черния и червения пипер. ПО желание...
Салата Пролетно настроениеСварявам яйцето. Внимателно изваждам жълтъка и разрязвам на половина. Това ще е личицето на слънцето.
Царевицата нанизвам на клечки за зъби и подреждам около лицето на слънцето.
От кашкавала отрязвам облаци, от маслината...
19
Пролетно фаршировано телешко
Разстелете месото от телешки шол върху дъска, начукайте го така, че да е с еднаква дебелина, и го поръсете със сол, черен пипер и риган.
Намажете го с предварително почистения и попарен спанак, върху него наредете тънки...
Сметанова Торта Пролетно настроение
Лесната сметанова Торта Пролетно настроение е много вкусна!
Да ви е сладко!...
Пролетно зеле със свинско
След като свалим от котлона свинското със зеле, добавяме нарязан девесил към пролетно зеле със свинско....
Цветен кекс Пролетно цвете
След като цветния кекс Пролетно цвете се охлади напълно, се изважда от формата и се наръсва с пудра захар....
Разкрасяваща маска с желатин и яйце
Желатинът се разтваря в прясното мляко, като се разбърква периодично.
Слага се на на водна баня за 5 мин., като периодично се разбърква.
След това се оставя да се охлади, като се внимава да не се желира.
Белтъкът...
Хрупкава салата с пролетно зеле
Хрупкавата салата с пролетно зеле се овкусява със солта, черния пипер, олиото, оцета и нарязания магданоз....
Пролетно ястие с лапад и яйца
Пролетното ястие се изважда от фурната.
В ориза с лапад се правят вдлъбнатини и се чукват яйцата.
Тавата с ориза на фурна се връща във фурната и пролетно ястие с лапад и яйца се запича до готовност на яйцата....