Ezine.bg»Избрани Колекции»Пролетен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....

1

В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....

Готовият славянски гювеч в гърне се сервира, поръсен с нарязан на дребно пресен магданоз....

Гювечът се полива с растителното масло и се пече във фурна, докато остане на мазнината....

Гювечът се овкусява със сол, червен и черен пипер.
Най-накрая се прибавят нарязаните домати и маслините към манастирския гювеч....

1

Изпечения славянски гювеч с агнешко поръсете с прясно накълцан магданоз....

Посолявате рибите и оставяте да престоят 30 минути. Обелвате доматите и ги режете на дребно.
Поставяте ги в глинен съд. Овкусявате с черен пипер...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: