Ezine.bg»Избрани Колекции»Пролетен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетен Гювеч

Пролетен Гювеч

Открий всички 12 кулинарни идеи относно пролетен гювеч в Ezine.bg.
Агнешки пролетен гювечАгнешки пролетен гювеч
Поднесете порциите гювеч с 2-3 с.л. кисело мляко....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Гювеч в бурканиГювеч в буркани
Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....
Гювеч с телешкоГювеч с телешко
В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....
Славянски гювеч с телешкоСлавянски гювеч с телешко
Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...
Риба гювеч с доматиРиба гювеч с домати
Посолявате рибите и оставяте да престоят 30 минути. Обелвате доматите и ги режете на дребно. Поставяте ги в глинен съд. Овкусявате с черен пипер...
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Славянски гювеч в гърнеСлавянски гювеч в гърне
Готовият славянски гювеч в гърне се сервира, поръсен с нарязан на дребно пресен магданоз....
Манастирски гювеч с оризМанастирски гювеч с ориз
Гювечът се овкусява със сол, червен и черен пипер. Най-накрая се прибавят нарязаните домати и маслините към манастирския гювеч....
Постен гювеч с ябълкаПостен гювеч с ябълка
1
Изключваме фурната и връщаме готовия гювеч вътре да престои 10-15 минути до сервирането....
Гювеч с агнешки ребраГювеч с агнешки ребра
Прехвърлете всичко в гювеча и изпечете гювеча, докато остане на мазнина....
Постен гювеч с гъбиПостен гювеч с гъби
Сервирайте постния гювеч с гъби, поръсен с пресен магданоз. Добър апетит!...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: