Дузина неистини за развода, които всеки трябва да знае

Дузина неистини за развода, които всеки трябва да знае

0

Разводът може да бъде много травмиращо преживяване за цялото семейство - както за двойката, така и за техните деца и близки. Затова е добре, преди да предприемете решителната крачка, да сте наясно какво ви очаква.

1
Брак - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Брак от Ezine.bg. Списък на статиите за Брак. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Брак.
Брак - Жената, която носи годежния си пръстен повече от година, без дори да подозира

Жената, която носи годежния си пръстен повече от година, без дори да подозира

13.05.20170562

Австралиец изненада партньорката си, изваждайки пръстен от най-невероятното място за нея. Пръстенът е в партньорката му в продължение на година и половина, но тя дори и не подозира за това.

Брак - Признаци, че той никога няма да ви предложи брак

Признаци, че той никога няма да ви предложи брак

25.04.201702743

Ето няколко сигурни знака, че партньорът ви няма да ви предложи брак. Вижте ги още сега, за да не се надявате напразно, че любимият ви ще ви падне на колене с красив пръстен.

Брак - Здравите и щастливи бракове се свеждат до тези 2 принципа

Здравите и щастливи бракове се свеждат до тези 2 принципа

14.03.201701602

В книгата си Наука за заживели щастливо до края на дните си психологът Тай Таширо казва, че много от двойките забравят два основни принципа, на които се крепят здравите връзки.

Брак - Петък е денят, в който се предлага брак

Петък е денят, в който се предлага брак

13.01.20170622

Старо поверие гласи, че петък е денят, в който се предлага брак. По повод така вълнуващото събитие около предложението двама човека да свържат съдбите си завинаги има много поличби – някои смешни, други съвсем сериозни.

Брак - Жените, които никога не се омъжват

Жените, които никога не се омъжват

08.11.201658130292

Защо не ми върви с мъжете? Защо някои жени никога не успяват за завършат отношения с мъжете или не достигат до брак. Отговор на тези въпроси ще намерите тук.

Брак - Кой е идеалният тип брак за теб? (тест)

Кой е идеалният тип брак за теб? (тест)

07.10.201602499

Ако все още се чудите как биха преминавали вашите съпружески дни и в какъв брак бихте се чувствали най-комфортно, проверете в следващия ни тест.

Брак - Бракът ни пази да не станем дебелаци

Бракът ни пази да не станем дебелаци

21.09.2016055

В крайна сметка бракът не е толкова зловреден, колкото мислят повечето ергени, стане ли въпрос за този вид обвързване. Нови проучвания показват, че семейното щастие може да ви опази от излишните килограми от една страна, а от друга. . .

Брак - Какво кара жените да се разочароват от предложението за брак?

Какво кара жените да се разочароват от предложението за брак?

25.08.2016095

Всеобщо схващане е, че един от най-радостните и паметни мигове в живота на една жена е моментът, в който любимият ѝ предложи да се омъжи за него. На практика обаче това не е съвсем така.

Брак - Бракът кара мъжете да се откажат от редовното пиене

Бракът кара мъжете да се откажат от редовното пиене

09.08.2016093

Щастливите двойки пият по-малко алкохол, отколкото техните самотни връстници. Бракът не само кара хората да пият по-рядко, но и ограничава злоупотребата с алкохол.

Брак - Избираме си брачен партньор според етническата група

Избираме си брачен партньор според етническата група

07.06.20160243

Учени установиха кой е решаващият фактор при избора на брачен партньор. Според данните на американски учени, това е етническият произход.

Брак - Емилия – с ново бебе и тайна сватба

Емилия – с ново бебе и тайна сватба

26.04.201601536

Фолкпевицата Емилия е бременна. Изпълнителката най-после е узаконила връзката си с бизнесмена Коко Динев. Двамата са се венчали тайно, а днес чакат своя втори наследник.

Брак - Лошият брак уврежда паметта ни!

Лошият брак уврежда паметта ни!

06.03.20160483

Нещастните семейни отношения могат да навредят на паметта ни, сочи американско изследване. Лошият брак не само прави партньорите крайно нещастни, но и е крайно вредно за здравето им.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани