Оптимизмът пречи на брака

Оптимизмът пречи на брака

Лайза Неф и Андрю Джиърс са двамата изследователи, които са провели проучването. Учените достигнали до крайния извод, че умереният оптимизъм е полезен за човек, както и за отношението му към другите.

1
Брак - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Брак от Ezine.bg. Списък на статиите за Брак. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Брак.
Брак - Ето как да разберете, че Той ви мами

Ето как да разберете, че Той ви мами

10.10.201702639

Спрете да се тормозите! Можете да разберете какво става в главата на измамните съпрузи, без те дори да кажат дума. Вижте как!

Брак - Ето как изглежда истинската любов след 60 години брак

Ето как изглежда истинската любов след 60 години брак

07.10.20170573

Двойката от снимките в галерията ни са истински пример за неугасваща любов, защото за разлика от шекспировите Ромео и Жулиета те не са се обичали само 3 дни, а цели 60 години.

Брак - Денят на сватбата определя брачния ви живот

Денят на сватбата определя брачния ви живот

09.09.20170433

Сватбата несъмнено е един от най-емоционалните моменти в общата история на една двойка. Определено много важна и дори трудна стъпка е определянето на най-подходящия момент за сватбата, тъй като той е обвързан с най-различни поверия.

Брак - Зодиите, алергични към брака! Вижте кои са те

Зодиите, алергични към брака! Вижте кои са те

01.09.201701034

Пръстен, сватба, брак – за това мечтаят повечето момичета още от малки. За повечето мъже това е логичното продължение на едни отношения. Някои зодиакални знаци обаче не са на това мнение.

Брак - Как се наричат годишнините в брака и какво се подарява при всяка

Как се наричат годишнините в брака и какво се подарява при всяка

26.08.2017027555

Сключването на брак несъмнено е най-вълнуващият и значим момент от живота на всяка млада двойка. Но отпразнуването на всяка следваща година, прекарана в компанията на любимия човек, също може да е много емоционално и приятно.

Брак - Дузина неистини за развода, които всеки трябва да знае

Дузина неистини за развода, които всеки трябва да знае

07.07.20170336

Разводът може да бъде много травмиращо преживяване за цялото семейство - както за двойката, така и за техните деца и близки. Затова е добре, преди да предприемете решителната крачка, да сте наясно какво ви очаква.

Брак - Жената, която носи годежния си пръстен повече от година, без дори да подозира

Жената, която носи годежния си пръстен повече от година, без дори да подозира

13.05.20170691

Австралиец изненада партньорката си, изваждайки пръстен от най-невероятното място за нея. Пръстенът е в партньорката му в продължение на година и половина, но тя дори и не подозира за това.

Брак - Признаци, че той никога няма да ви предложи брак

Признаци, че той никога няма да ви предложи брак

25.04.201702836

Ето няколко сигурни знака, че партньорът ви няма да ви предложи брак. Вижте ги още сега, за да не се надявате напразно, че любимият ви ще ви падне на колене с красив пръстен.

Брак - Здравите и щастливи бракове се свеждат до тези 2 принципа

Здравите и щастливи бракове се свеждат до тези 2 принципа

14.03.201701617

В книгата си Наука за заживели щастливо до края на дните си психологът Тай Таширо казва, че много от двойките забравят два основни принципа, на които се крепят здравите връзки.

Брак - Петък е денят, в който се предлага брак

Петък е денят, в който се предлага брак

13.01.20170630

Старо поверие гласи, че петък е денят, в който се предлага брак. По повод така вълнуващото събитие около предложението двама човека да свържат съдбите си завинаги има много поличби – някои смешни, други съвсем сериозни.

Брак - Жените, които никога не се омъжват

Жените, които никога не се омъжват

08.11.20160130649

Защо не ми върви с мъжете? Защо някои жени никога не успяват за завършат отношения с мъжете или не достигат до брак. Отговор на тези въпроси ще намерите тук.

Брак - Кой е идеалният тип брак за теб? (тест)

Кой е идеалният тип брак за теб? (тест)

07.10.201602514

Ако все още се чудите как биха преминавали вашите съпружески дни и в какъв брак бихте се чувствали най-комфортно, проверете в следващия ни тест.