Тя отслабна с 30 кг само с едно елементарно правило!

Тя отслабна с 30 кг само с едно елементарно правило!

Анджела е от Бразилия, но живее в Англия. Красавицата постига мечтаната промяна – да свали 30 кг от теглото си, благодарение само на едно просто правило.

1

Излишни килограми

Излишни килограми - най-новите статии, авторски публикаци и съвети. Практична информация на тема Излишни килограми от Ezine.bg. Преглед на статиите за Излишни килограми. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Излишни килограми.
Излишни килограми - Златните съвети, с които ще изглеждате по-слаби

Златните съвети, с които ще изглеждате по-слаби

23.08.201707786

Ако излишните килограми ви притесняват и не сте достатъчно дисциплинирани, за да се отървете от тях, следвайте няколко модни съвета и ще се чувствате уверено в тялото си.

Излишни килограми - Бракът ни пази да не станем дебелаци

Бракът ни пази да не станем дебелаци

21.09.2016068

В крайна сметка бракът не е толкова зловреден, колкото мислят повечето ергени, стане ли въпрос за този вид обвързване. Нови проучвания показват, че семейното щастие може да ви опази от излишните килограми от една страна, а от друга. . .

Излишни килограми - Теглете се в сряда, за да отслабнете

Теглете се в сряда, за да отслабнете

07.09.201601537

Практиката всички да се мерят пред другите веднъж седмично за по-голям стимул се практикува от много клубове за отслабване и то от години. Тяхната цел е да отучат хората от изключително вредния навик да се мерят по няколко пъти на ден.

Излишни килограми - Топ 4 причини, поради които не можете да отслабнете

Топ 4 причини, поради които не можете да отслабнете

21.08.20160951

Има не една, а четири причини, които могат да пречат на усилията ви да се отървете от излишните килограми. След като ги разберете, можете по-лесно да се фокусирате към преодоляването им.

Излишни килограми - С правилото на ръцете може да преборите излишните килограми

С правилото на ръцете може да преборите излишните килограми

21.07.201604939

Ръцете ви могат да бъдат точен ориентир за количеството храна, което трябва да консумирате, така че да отслабвате. За желаните килограми може да се доверявате на дланта, пръстите и юмрука си.

Излишни килограми - Доказано! Излишните килограми не застрашават живота

Доказано! Излишните килограми не застрашават живота

17.05.20160588

Хапвайте спокойно – излишните килца вече не застрашават живота ни. Смъртността при хората с наднормено тегло рязко е намаляла през последните 40 години.

Излишни килограми - Ценни съвети при борбата срещу излишните килограми

Ценни съвети при борбата срещу излишните килограми

04.05.201601035

Ако смятате, че се нуждаете от отслабване и сте готови да се подложите на някоя драстична, но ефикасна диета, по-добре е преди това да пробвате нещо много по-просто.

Излишни килограми - Кажете Чао на излишните килограми с мастурбиране

Кажете Чао на излишните килограми с мастурбиране

15.02.201601746

Има и по-приятен начин да отслабнете освен драстичните диети и тежките физически упражнения, и той е чрез мастурбиране, показва изследването на група японски учени.

Излишни килограми - Храни, които доказано топят мазнини

Храни, които доказано топят мазнини

27.01.201609250

Има няколко подправки, продукти и напитки, към които можем да се обърнем за малко помощ при свалянето на излишните килограми. Ето и кои са те всъщност.

Излишни килограми - Най-големите митове за загуба на тегло!

Най-големите митове за загуба на тегло!

03.12.20150604

Всяка храна за деня трябва да съдържа достатъчно витамини, минерали и хранителни вещества, за да поддържат тялото и умът здрави. Мит е, че пропускането на едно от храненията за деня ще ви накара да отслабнете

Излишни килограми - Теглете се веднъж в седмицата, за да отслабнете

Теглете се веднъж в седмицата, за да отслабнете

17.06.20150564

Не може да не ви се е случвало, когато сте започнали някаква диета, да се теглите постоянно, за да видите какви са резултатите от режима.

Излишни килограми - Преяждаме, защото сме разсеяни, докато ядем

Преяждаме, защото сме разсеяни, докато ядем

14.06.20150352

Храненето, докато гледаме телевизия или се занимаваме с личния си смартфон, е една от основните причини за скоростното покачване и съответно натрупване на излишни килограми.